Enquiries

Back To Projects

Gloucester Place

,

A walk on glass floor designed above the living room

Project Info

Gloucester Place

A walk on glass floor designed above the living room

This walk on glass floor sitting above a living and seating area was fully designed, detailed and installed by IQ Glass UK.

Supported by low iron glass beams the walk on structural units are finished with a non-slip ceramic frit applied to the external panel of glass. This creates the non-slip external surface to otherwise slippery surfaces whilst maintaining transparency through the glass panels.

The structural glass construction includes two aluminium framed venting rooflights at the edge of the glass roof, above a laminated cantilevered glass step hides these and creates an easy access route from the original opens to the new space.